Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 5 personel alacak! KPSS şartı yok

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Peki, kurumun personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair ayrıntılar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kamu kurumu, Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı.

Düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildiren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, iki farklı kadroda için toplamda 5 personelin işe alınacağını belirtti. İşte Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Eksik kadrolarını belirleyen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hem Resmi Gazete hem de Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. Söz konusu ilanı kapsamında iki farklı kadro için personel eksiğinin olduğunu belirten kamu kurumu, istihdam fırsatına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanına göre mühendis kadrosu için 2, ikinci mühendis kadrosu için 3 olmak üzere toplamda 5 kişi işe alınacak.

İkinci mühendis kadrosu için KPSS şartının olmadığını belirten Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, genel başvuru kriterlerini ise şu şekilde paylaştı:

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, kurum bünyesinde mühendis olarak görev yapmak isteyen birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanına Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Başvuru süreci bugün başlamış olan ilan için son başvurular 13 Eylül tarihinde kabul edilecek.

Exit mobile version