MEB’e 6 sözleşmeli bilişim personeli alınacak! KPSS puanı olan acele etsin

İŞKUR’un TYP kapsamında MEB bünyesine personel alması beklenirken bakanlıktan bilişim kadrosuna yönelik istihdam çağrısı geldi. MEB, farklı pozisyonlar için personel alımlarının yapılacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

İŞKUR’un TYP programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine personel alımı yapması beklenirken bakanlıktan kendi özelinde bir açıklama geldi. Bilişim kadrosunda birtakım eksiklikler tespit eden bakanlık, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı.

Resmi Gazete’de yayınlanan ancak başvuru süreci henüz başlamamış olan Milli Eğitim Bakanlığı bilişim personeli alımı ilanının detayları ortaya çıktı. İşte merak edilenler…

6 BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAK

Eksik kadrolarını belirleyen Mili Eğitim Bakanlığı, bilişim kadrosunda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyacı olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu Resmi Gazete üzerinden yayınlayan bakanlık toplamda 6 kişilik bir kontenjanının bulunduğunu ifade etti.

Sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı kapsamında personel eksiğinin olduğu pozisyonları da duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, kadro dağılımını şu şekilde paylaştı:

MEB SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanına 23- 27 Eylül 2024 tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapılabilecektir. Başvuruları değerlendirecek olan bakanlık 18 Ekim 2024 tarihinde sınava girecek olan adayların listesini resmi kaynakları aracılığı ile paylaşacaktır. İsimlerini listede görüntüleyen adaylar 4- 8 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan sözlü/ yazılı sınava girmeye hak kazanmış olacaklardır.

MEB tarafından yapılan duyuruya göre sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı kapsamında belirlenmiş olan KPSS puanı gibi özel başvuru şartları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 0312 296 94 49 numaralı hattı üzerinden öğrenilebilmektedir. Genel başvuru şartları için ise Personel Genel Müdürlüğü’nün 0312 413 38 13 ya da 0312 413 28 36 numaralı hatları üzerinden kurum ile iletişime geçilebilmektedir.

Exit mobile version