Emekliye 0 faiz ile 15 bin TL’lik destek! Tek şart mobil uygulamayı indirmek

Cüzdanları boşalan emeklilere dijital bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. ON Bank, emeklileri de kapsayan avantajlı eylül ayı kredi kampanyasını kamuoyu ile paylaştı. İşte ayrıntılar…

Emeklinin ekonomik durumu günden güne kötüleşirken banka desteklerinin önemi daha da artmaya başladı. Nakde olan ihtiyaçlarını bankaların kredi paketleri üzerinden gidermek isteyen emekliler güncel finansman fırsatlarını yakın takip altına alırlarken yüzleri güldürecek haber ON Bank’tan geldi.

Özel bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden olan Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank, her ay olduğu gibi bu ay da milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren önemli kampanyalara imza attı. 1 Eylül tarihi itibari ile başvurulara açılmış olan yeni kampanyalar arama motorları üzerinden sık sık sorgulanırlarken emeklileri ve diğer bireysel tüketicileri kapsayan faizsiz kredi desteği gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu kredi desteğinin ay boyunca devam edeceğini belirten ON Bank, ayrıntıları paylaştı.

ON BANK’TAN SIFIR FAİZ İLE KREDİ FIRSATI

Son dönemlerde hem bireysel hem de ticari müşterileri için düzenlediği kampanyaları ile adından bir hayli söz ettiren Burgan Bank, son olarak dijital bankacılık kolu olan ON Bank’ın kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Banka faizlerinin tavan yapmış olduğu şu günlerde elini taşın altına koyan ON Bank, sıfır faizli kredi kampanyası resmen paylaştı.

Aylardır bireysel tüketicilere sıfır faiz avantajı ile kredi paketinden yararlanma fırsatı sunmaya devam eden ON Bank, ilgili kampanyasının eylül ayında da devam edeceğini bildirdi. Banka, emeklilerin ve diğer bireysel tüketicilerin başvurularına açık olan kampanyanın üst limitini 15 bin TL, azami vade sayısını ise 6 ay olarak belirledi. Kampanya için oluşturulmuş olan örnek maliyet tablosu ise şu şekilde kayda geçti:

ON BANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

ON Bank tarafından 15 bin TL’lik üst limit ile duyurulmuş olan faizsiz kredi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Bu kampanyadan yalnızca ilk kez ON’lu olan yeni müşteriler yararlanabileceklerdir.

Exit mobile version