Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi duyurdu: 86 akademik personel alımı için tarih verildi

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkmış olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, söz konusu akademik personel alımı ilanı için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Akademik kariyer yapma hedefinde olan birçok kişi, son dönemlerde peş peşe yayınlanan öğretim üyesi alımı ilanlarını yakından takip etmeye başladı. Yeni dönemde kariyerleri adına yeni bir başlangıç yapmanın yollarını arayan adaylara son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden karşılık geldi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu akademik personel alımı ilanı için aday başvurularını kabul etmeye devam ettiğini belirten Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yönetimi, başvuru detaylarını paylaştı. İşte kamu üniversitesi tarafından yayınlanmış olan öğretim üyesi alımı ilanına dair merak edilenler…

86 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, nerede ise her bölüm için yeni bir öğretim üyesine ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Farklı pozisyonlar için toplamda 86 yeni personelin alınacağını belirten üniversite yönetimi, eksik kadro tespitinin yapılmış olduğu fakülteleri ise şu şekilde sıraladı:

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin 86 kişilik istihdam çağrısı, akademik kariyer yapma hedefinde olan birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Adaylar, söz konusu öğretim üyesi alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere sorgulamalara başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre öğretim üyesi alımı ilanına ilk olarak kurumun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılmalıdır. Ön başvuru süreci tamamlandıktan sonra ise ilgili dilekçe ve başvuru evrakları, başvuru yapılacak olan pozisyonun bağlı olduğu fakülte dekanlığına teslim edilmelidir.

Exit mobile version