Adalet Bakanlığı KPSS şartsız bilişim personeli alacak! Son başvuru tarihi 17 Eylül

Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan Adalet Bakanlığı, bilişim kadrosunu güçlendirmek adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Peki, Adalet Bakanlığı’nın ilgili ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte ayrıntılar…

Kamuda çalışmanın hayalini kuran milyonlarca kişi, eylül ayı personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Her gün arama motorları üzerinden en sık sorgulanan başlıklardan olan kamu personel alımı ilanlarına Adalet Bakanlığı’ndan da bir katkı geldi.

Eksik kadrolarını belirleyen Adalet Bakanlığı, bilişim kadrosuna farklı uzmanlık alanları kapsamında yeni personellerin alınacağını bildirdi. Başvuru süreci devam eden ilanın detayları belli oldu. İşte Adalet Bakanlığı’nın bilişim personeli alımı ilanına dair merak edilenler…

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELLERİ ALACAK

Bilişim kadrosunu güçlendirmek adına eksik kadro tespitinde bulunan Adalet Bakanlığı, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Geçtiğimiz günlerde başvurulara açılmış olan ilan için sürecin devam ettiği bildirilirken alım yapılacak olan pozisyonlar da kamuoyu ile paylaşıldı.

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bakanlığın bilişim kadrosuna toplamda 24 yeni personel dahil edilecek. Alımlar ise şu pozisyonlar için yapılacak:

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı kapsamında adaylarda KPSS puanı şartının aranmayacağı bildirildi. Adayların 17 Eylül 2024 tarihine kadar e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden başvurularını tamamlayabilecekleri belirtilirken genel başvuru kriterleri şu şekilde kayda geçti:

Exit mobile version