İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne 43 akademik personel alınacak! Son 4 gün

İzmir Demokrasi Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı bölümler için yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren kamu üniversitesi, ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

İzmir’de bulunan kamu üniversitelerinden olan Demokrasi Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Söz konusu ilan çerçevesinde kuruma akademik personellerin alınacağını belirten kamu üniversitesi, ayrıntıları aktardı.

Farklı kadrolarda ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere toplamda 43 akademik personele ihtiyaç duyduğunu belirten İzmir Demokrasi Üniversitesi, başvurulara açık olan ilanına ilişkin merak edilenleri aktardı.

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

İzmir Demokrasi Üniversitesi akademik kadrosunu güçlendirmek amacı ile yeni öğretim üyelerine ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan kurum, kontenjan dağılımını şu şekilde paylaştı:

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İzmir Demokrasi Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için 11 Eylül 2024 tarihine kadar aday başvurularını kabul etmeye devam edecek. Şartları sağlayan adaylar başvurularını şahsen ya da posta yolu ile kuruma iletebilecek.

Exit mobile version