Onayı verildi: Emeklilere 12000 TL ek olarak ödenecek! Mobilden başvurmak yeterli

Emekliler için düzenlenmiş olan promosyon kampanyaları, son dönemlerin en çok takip edilen banka kampanyaları arasında yer aldı. Özellikle kamu bankalarının güncel ek ödeme tutarları merak konusu oldu. İşte Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından ödenen güncel promosyon tutarları…

Kamu bankaları olarak bilinen Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi eylül ayında da emekliler için promosyon kampanyaları düzenledi. Her banka kendi bünyesinde promosyon hizmeti sunarken ek ödeme tutarlarının tüm kamu bankalarında aynı olduğu görüldü.

Kamu bankalarının Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlenen promosyon kampanyaları, eylül ayı boyunca emeklilerin başvurularını kabul edecek. Peki, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank eylül ayında ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Promosyon ödemelerinden nasıl yararlanılır? İşte konuya dair merak edilenler…

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİLERE PROMOSYON HİZMETİ

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’nın düzenlemiş olduğu promosyon kampanyaları başvurulara açıldı. Söz konusu kampanyalardan yararlanmak isteyen emeklilerin bir banka seçmek zorunda oldukları belirtilirken güncel promosyon tutarları da resmen açıklandı.

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan promosyon kampanyaları dahilinde emeklilere ödenecek güncel ek ödeme tutarları şu şekilde kayda geçti:

KAMU BANKALARININ PROMOSYON HİZMETİNDEN KİMLER, NASIL YARARLANIR?

Kamu bankalarının emekli promosyonu kampanyaları kapsamında maaş harici ödeme almak isteyen pek çok kişi, söz konusu kampanyalardan nasıl yararlanabileceklerini öğrenmek üzere araştırmalara başladı.

Yapılan resmi açıklamaya göre kamu bankalarından promosyon ödemesi almak isteyen emeklilerin bir banka belirlemeleri gerekiyor. Yani bir kişi 3 kamu bankasından da promosyon ödemesi alamıyor. Söz konusu ödeme hizmeti için bankanın kendisine bizzat ya da mobil uygulama/ internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Maaş hesabını ilgili ekranlar üzerinden taşıyan ve söz konusu hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren emekliye, SGK maaşı doğrultusunda promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

Exit mobile version