Türkiye İş Kurumu 20 personel alacak! Başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Bu kez kendi bünyesine personel alımı yapacağını bildiren kamu kurumu, istihdam fırsatına dair ayrıntıları paylaştı.

Yayınladığı personel alımı ilanları ile bilinen Türkiye İş Kurumu, son olarak kendi bünyesine personel alımı yapacağını açıkladığı duyurusu ile dikkatleri üzerine çekti. Eksik kadrolarını belirleyen kamu kurumu, bilişim kadrosu için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

9 farklı pozisyon için eksik kadrolarını ilan eden Türkiye İş Kurumu, söz konusu ilanı için başvuruları kabul etmeye devam ettiğini bildirdi. Peki, İŞKUR’un personel alımı ilanına kimler, nereden başvuru yapabilir? İşte İŞKUR personel alımı ilanına dair merak edilenler…

İŞKUR HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALACAK?

Geçtiğimiz günlerde resmi kaynakları aracılığı ile eksik kadrolarını ilan eden Türkiye İş Kurumu, bilişim kadrosunu güçlendirmek adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Farklı uzmanlık alanlarından 20 kişinin kurumun personel kadrosuna dahil edileceğini bildiren kamu kurumu, boş pozisyonları ise şu şekilde açıkladı:

İŞKUR’UN PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından duyurulmuş olan 20 kişilik personel alımı ilanı için başvuru süreci devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilmiş olan şartları sağlama, bilgisayar mühendisliği/ elektrik mühendisliği/ elektronik mühendisliği/ Elektrik- elektronik mühendisliği/ endüstri mühendisliği bölümünden mezun olma, KPSS’nden en az 70 puan almış olma gibi kriterleri karşılayan adayların başvurularına açık olan İŞKUR personel alımı ilanı için 23 Eylül tarihine kadar süreç devam edecek. Adaylar başvurularını e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden online olarak tamamlayabilecek.

Exit mobile version