Gündem

ING Bank emekli fırsatlarını duyurdu! 18000 TL’lik ödemeye ek uygun kredi garantisi

Sektörün önde gelen isimlerinden olan ING Bank, son olarak eylül ayı emekli fırsatları ile gündeme geldi. Emekliler için özel kampanyalar geliştiren banka, ilgili fırsatlarına dair ayrıntıları paylaştı.

Milyonlarca emeklinin geçim derdinin gün be gün artmaya devam ettiği şu dönem içerisinde gözler bankalara çevrildi. Bankaların yalnızca emeklileri ilgilendiren kampanyaları arama motorları üzerinden sık sık sorgulanırken bir haber de ING Bank’tan geldi.

Avantajlı kampanyaları ile bilinen ING Bank, yeni emekli kampanyalarını kamuoyu ile paylaştı. 18 bin TL’yi bulan ek ödeme fırsatlarının yanı sıra emekliler için uygun faizli bir kredi kampanyası da düzenleyen banka, kampanyalarına yönelik tüm ayrıntıları paylaştı.

HEM PROMOSYON HEM EK ÖDEME FIRSATI

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan ING Bank, son olarak eylül ayı emekli fırsatları ile dikkatleri üzerine çekti. Düzenlemiş olduğu kampanyalar aracılığı ile darda olan emeklilerin bütçelerine destek vermeyi hedefleyen banka, ilk olarak promosyon kampanyası ile adından söz ettirdi.

Eylül ayı promosyon kampanyası kapsamında emeklilere SGK maaşları doğrultusunda yüksek tutarlar ödeyeceğini belirten ING Bank, ilgili tutarları ise şu şekilde paylaştı:

  • SGK maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 6.250 TL
  • SGK maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 10.000 TL
  • SGK maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 12.500 TL
  • SGK maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 15.000 TL

Promosyon kampanyasının ardından otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasını duyuran ING Bank, söz konusu kampanyası dahilinde 3 adet ve üzeri tutarlarda fatura talimatı verene 3 bin TL’lik ek ödeme hizmeti sunacağını bilirdi.

ING BANK’TAN EMEKLİLERE UYGUN FAİZLİ KREDİ HİZMETİ

Promosyon ve otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarının yanı sıra emekliler için bir de finansman kampanyası düzenlemiş olduğunu bildiren ING Bank, ilgili kampanyasının başvurulara açık olduğunu bildirdi.

ING Bank tarafından paylaşılmış olan emekli kredi kampanyasına göre maaş hesabını bankaya taşıyan tüm emeklilere başlangıç faizi yüzde 3,84 olan kredi ürününden yararlanabileceklerdir.