Resmen duyuruldu! 30 doğal gaz dağıtım personeli alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren İGDAŞ, İSPER aracılığı ile doğal gaz dağıtım personellerinin alınacağını bildirdi. İşte İGDAŞ İSPER personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Gelirlerini artırabilmek adına personel alımı ilanlarını yakın takip altına alan birçok kişi, bugün de arama motorları üzerinden güncel iş ilanlarını sorgulamaya başladı. Kamu ve özel sektör tarafından yayınlanan personel alımı ilanları gündemden düşmezken bir haber de İstanbul’dan geldi.

İstanbul’un enerji ihtiyacını sağlama amacı doğrultusunda hizmet veren İGDAŞ, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’a ve İstanbulluya katkıda bulunmak amacı ile geliştirdiği projelerde çalışan İSPER üzerinden firmaya yeni personellerin alınacağı bildirildi. İşte İGDAŞ İSPER 2024 personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

İGDAŞ İSPER PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında en fazla insan kaynağına sahip şirket olan İSPER, İGDAŞ’ın kadro eksikliklerinin tamamlanabilmesi amacı ile personel alımlarının yapılacağını bildirdi. İGDAŞ’ın İSPER üzerinden personel alımları gerçekleştireceğini öğrenen pek çok kişi, söz konusu ilanın ayrıntılarını öğrenmek üzere sorgulamalara başladı.

Edinilen bilgilere göre İGDAŞ bünyesinde ‘doğal gaz dağıtım personeli’ olarak görevlendirmek üzere 30 yeni personel istihdam edilecek.

İGDAŞ İSPER tarafından yayınlanan doğal gaz dağıtım personeli alımı ilanı için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde kayda geçti:

İGDAŞ İSPER PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İGDAŞ’ın İSPER üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanı, bölgede yaşayan ve hali hazırda iş arayışı içerisinde olan pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu iş ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre İGDAŞ doğal gaz dağıtım personeli alımı ilanına firmanın resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version