Büyükşehir belediyesine 45 daimi işçi alınacak! Şartlar açıklandı

İşçi alımı ilanlarının gündemden eksik olmadığı şu günlerde bir haber de Mersin’den geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Denizkızı Turizm A.Ş’nin onlarca yeni işçiye ihtiyaç duyduğu bildirildi. İşte söz konusu istihdam fırsatına dair ayrıntılar…

Mersin Büyükşehir Belediyesi idaresinde hizmet veren Denizkızı Turizm A.Ş. eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı.

Resmi kaynakları aracılığı ile yayınlamış olduğu personel alımı ilanı kapsamında toplamda 45 yeni işçiye ihtiyaç duyduğunu belirten şirket yönetimi, söz konusu ilana dair ayrıntıları paylaştı.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından yayınlanan ilan kapsamında kontenjan dağılımı şu şekilde yapıldı:

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Mersin Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, bölgede iş arayışı içerisinde olan birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. 3 Eylül 2024 tarihinde başvurulara açılmış olan ilana nereden müracaat edilebileceği merak konusu oldu.

Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanına şahsen başvuru yapılabilmektedir. ‘Mahmudiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi Gökdelen İş Merkezi Kat: 24 Akdeniz/ MERSİN’ adresine gidilerek ilan için başvuru oluşturulabileceğini belirten şirket yönetimi, son başvuru tarihini ise 8 Eylül olarak paylaştı.

Exit mobile version