Halkbank’tan emeklilere 1500 TL’lik alışveriş indirimi! Resmen açıklandı

Kamu bankacılığı sektörünün önde gelen isimlerinden olan Halkbank, eylül ayı kampanyalarını paylaştı. Söz konusu kampanyalardan biri kapsamında hem emeklilere hem de diğer tüketicilere alışveriş desteği sağlayacağını bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

Emeklilerin geçim dertleri gündemin en çok konuşulan konularından biri olmayı sürdürüyor. 12 bin 500 TL’lik taban maaşları ile mevcut ekonomik koşullara karşı direnmekte güçlük çeken emekliler, yeni maaş zammı dönemi gelene kadar destek alabilecekleri tüm noktaları yakından takip ediyorlar.

Emeklinin desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu şu günlerde özellikle bankaların düzenledikleri emekli kampanyaları yakından takip ediliyor. Son olarak eylül ayı kampanyaları ile dikkat çeken bankalar arasında yer alan Halkbank’ın düzenlemiş olduğu alışveriş kampanyası, milyonlarca emeklinin yüzünü bir nebze olsun güldürdü. Peki, Halkbank’ın alışveriş desteğinden kimler, nasıl yararlanabilir? İşte merak edilenler…

HALKBANK’TAN ALIŞVERİŞ DESTEĞİ

Düzenlediği kredi ve kredi kartı kampanyaları ile milyonlarca haneye destek veren Halkbank, son olarak eylül ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Hem bireysel hem de ticari statülü müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, özellikle alışveriş desteği ile dikkat çekti.

Halkbank tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre 31 Ekim 2024 tarihine kadar ilk kez Paraf kart kullanmaya başlayan herkese; ilk 5 adet 500 TL ve üzeri tutarlı harcama karşılığında 20’şer TL, toplamda 100 TL, 1 yılda ise bin 200 TL’ye varan para puan hediyesi tanımlanacak. Söz konusu kampanyadan ilk kez Paraflı olan emekliler de yararlanabilecek. Harcamaların Paraf TROY ile yapılması halinde ise ek olarak 300 TL’lik para puan hediyesi daha verilecek.

12 BİN TL’Yİ BULAN PROMOSYON DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Halkbank’ın bin 500 TL’yi bulan alışveriş desteği emeklilerin ve desteğe ihtiyaç duyan diğer tüketicilerin yüzlerini güldürmeyi başardı. Söz konusu kampanyaya Paraf Mobil üzerinden online olarak başvuru yapılabileceğini belirten kamu bankası, ayrıca emeklilere SGK maaşlarına bağlı olarak 12 bin TL’yi bulan promosyon ödemesi yapmaya devam ettiğini de bildirdi.

Exit mobile version