KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! Milli Eğitim Bakanlığı ilana çıktı

Kamu personel alımı ilanlarının peş peşe yayınlandığı şu günlerde bir haber de Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık, eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıktı. İşte ayrıntılar…

Kadrolarını güçlendirmek ve eksikleri giderebilmek adına personel alımı ilanı yayınlayan kamu kurum ve kuruluşları, devlet güvencesi altında kariyerini yönetmek isteyen pek çok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Devlete bağlı olarak çalışmanın kariyerlerinin yanı sıra aylık kazançlarında avantajlı olacağına inanan pek çok kişi, başvuru süreçleri devam eden ilanları sorgulamaya başladı.

Eylül ayına girilmesi ile birlikte birçok kamu kurum ve kuruluşu ilana çıkarken bir haber de Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bilişim kadrosunu güçlendirmek adına yeni bir ilan hazırlayan bakanlık, söz konusu ilan için başvuru sürecinin henüz başlamamış olduğunu bildirdi. Peki, MEB’in personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

MEB PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Son günlerde İŞKUR tarafından yayınlanacak olan TYP MEB personel alımı ilanları arama motorlarına sık sık konu olurken bakanlıktan farklı bir ilana yönelik açıklama geldi. Bilişim kadrosunu güçlendirmek adına farklı uzmanlık dallarından olan 6 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildiren bakanlık, ilan için belirlemiş olduğu başvuru kriterlerini ise şu şekilde paylaştı:

MEB EYLÜL AYI PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 6 bilişim personeline ihtiyaç duyduğunu öğrenen pek çok kişi, ilana başvurabilmek üzere detayları sorgulamaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen resmi açıklamaya göre söz konusu bilişim personeli alımı ilanına 23- 27 Eylül 2024 tarihleri arasında e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden başvuru yapılabilecektir.

Exit mobile version