Gündem

Emekliye eylül ayında 15000+ 2500 TL ödenecek! Şart yok, kefil yok… Üstelik karşılıksız!

Emeklinin geçim derdi boyunu aşarken bankacılık sektöründen yüzleri güldürecek önemli bir açıklama geldi. Sektörün en güçlülerinden olan Akbank, emekliler için düzenlediği ek ödeme kampanyasını paylaştı. İşte ayrıntılar…

Akbank tarafından düzenlenmiş olan eylül ayı emekli kampanyaları, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaya başlandı. Bankanın bu ay ödeyeceği azami promosyon tutarı merak edilirken emekliler için hazırlanmış olan diğer kampanyalar da yakın takip altına alındı.

Her ay olduğu gibi eylül ayında da emeklilere destek vermeye devam edeceğini bildiren Akbank, ay sonuna kadar geçerlilikleri devam edecek olan kampanyalarına yönelik tüm detayları paylaştı.

AKBANK EYLÜL AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AÇIKLANDI

Özel bankacılık sektörünün en güvenilir isimlerinden olan Akbank, eylül ayı emekli kampanyaları ile sektöre damgasını vurdu. Emeklilere maaş hesaplarını taşımaları karşılığında SGK maaşları doğrultusunda ek ödeme hizmeti sunacağını bildiren banka, güncel promosyon tutarlarını ise şu şekilde paylaştı:

  • SGK maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 6.250 TL
  • SGK maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 10.000 TL
  • SGK maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 12.500 TL
  • SGK maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 15.000 TL

Akbank’tan SGK maaşları doğrultusunda promosyon ödemesi alan emekliler, verdikleri otomatik fatura ödeme talimatları karşılığında da 2 bin 500 TL’ye kadar olan ödül fırsatından yararlanabilecekler. Böylelikle eylül ayı içerisinde Akbank’ın maaş müşterisi olan emekliler 17 bin 500 TL’lik ek ödemeyi ceplerine koyabilecekler.

AKBANK EYLÜL AYI EMEKLİ KAMPANYALARINDAN NASIL YARARLANILIR?

Akbank tarafından 15 bin TL’lik üst limit ile duyurulmuş olan emekli promosyonu kampanyası için başvuru ekranları erişime açıldı. Özel banka tarafından yapılan açıklamaya göre promosyon almak isteyen emeklilerin maaş hesaplarını banka bünyesine taşımaları gerekiyor. Maaş hesabının taşınmasını isteyen emekli; Akbank’ın şubeleri, mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden taşıma talimatı verebiliyor.

SGK emeklilerine promosyon harici olacak şekilde otomatik fatura ödeme talimatları için de ek ödeme yapacağını bildiren Akbank, söz konusu fatura ödeme talimatlarının da ilgili iletişim kanalları üzerinden verilebileceğini açıkladı.