Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 6 öğretim elemanı alacak

Eksik kadrolarını belirleyen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, farklı alanlarda görevlendirmek üzere yeni öğretim elemanı alımının yapılacağını bildirdi.

Zonguldak’ta kurulmuş olan Bülent Ecevit Üniversitesi, 2024- 2025 dönemi öncesinde Resmi Gazete üzerinden ilana çıktı.

Farklı pozisyonlarda ve bölümlerde görevlendirmek üzere yeni öğretim elemanlarına ihtiyaç duyduğunu bildiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, başvuru süreci henüz başlamış olan ilana dair merak edilenleri paylaştı.

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLANI

Resmi Gazete’de yer alan bilgiye göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne 6 öğretim elemanı alınacak. Boş pozisyonlar ve ilgili pozisyonlar için karşılanması gereken başvuru kriterleri ise şu şekilde:

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan öğretim elemanı alımı ilanı, akademik kariyer yapma hedefi olan pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Bülent Ecevit Üniversitesi yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre başvuru süreci 6 Eylül 2024 (bugün) başlamış olan ilana, 20 Eylül 2024 tarihine kadar şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapılabilecektir. Başvurular ilgili fakülteye ya da yüksekokula yapılmalıdır.

Exit mobile version