İŞKUR ilana çıktı! KPSS’den 70 puan almış 20 kişi istihdam edilecek

Yayınladığı personel alımı ilanları ile bilinen Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) son olarak kendi bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte İŞKUR’un personel alımı ilanına ilişkin ayrıntılar…

Kamu sektörü ve özel sektör için personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak kendi kadrosundaki eksiklikleri belirleyerek ilana çıktı.

Bilişim kadrosunda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren Türkiye İş Kurumu, başvuru süreci henüz başlamamış olan ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI

Türkiye İş Kurumu bilişim kadrosunda sözleşmeli olarak görevlendirmek üzere 20 yeni personele ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Söz konusu alımların hangi pozisyonlar için yapılacağı ise şu şekilde paylaşıldı:

TÜRKİYE İŞ KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı, kurum bünyesinde çalışmanın yollarını arayan adayların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği sorgulanırken ilan için belirlenmiş olan başvuru kriterleri de merak konusu oldu.

Türkiye İş Kurumu başvuru süreci henüz başlamamış olan personel alımı ilanı için belirlemiş olduğu başvuru kriterlerini şu şekilde sıraladı:

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için başvuru süreci 9 Eylül 2024 saat 10:00’da başlayacak olup 23 Eylül 2024 saat 23:59’da sona erecektir. Söz konusu ilana e- Devlet Kariyer Kapısı üzerinden online olarak başvuru yapılabilecektir. Şahsen veyahut da posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version