Erzurum Teknik Üniversitesi ilana çıktı: 13 akademik personel alınacak

Erzurum Teknik Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren üniversite yönetimi, başvurulara açık olan ilanına yönelik tüm merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

2010 yılında kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi yeni dönem öncesinde eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı.

Devlet üniversitesi olarak faaliyetlerine devam eden Erzurum Teknik Üniversitesi, başvuru süreci devam eden akademik personel alımı ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte ilana dair merak edilenler…

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Erzurum Teknik Üniversitesi akademik kadrosunu gözden geçirerek ilana çıktı. Toplamda 13 kişilik akademik personel alımının yapılacağını belirten kamu üniversitesi, kadro dağılımını da paylaştı.

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Resmi Gazete üzerinden yayınlanmış olan akademik personel alımı ilanına göre şu pozisyonlar için yeni personellere ihtiyaç duyuluyor:

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan akademik personel alımı ilanı, kariyerini bu alanda inşa etmek isteyen pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre başvuru süreci 28 Ağustos tarihinde başlamış olan ilana, 11 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Başvurular şahsen ya da posta yolu ile ilgili birimlere yapılacaktır. Postadaki gecikmelerden ve belge eksikliklerinden rektörlük sorumlu olmayacaktır.

Exit mobile version