Tüp fiyatlarına dev zam! Tüketiciler şoke olacak

Geçtiğimiz gün LPG’ye gelen zammın adından bugün de tüpgaz fiyatlarına zam yapılmış olduğu bildirildi. Peki, mutfak tüpü ne kadar oldu? İşte 5 Eylül 2024 tarihli güncel tüpgaz fiyatlarına dair ayrıntılar…

Kur farkı, akaryakıt zamları, yüksek enflasyon gibi sorunlara bağlı olarak durmadan değişen fiyat listeleri, tüketicileri köşeye sıkıştırmaya başladı. Sabit maaşları ile durmadan yükselen fiyatlara karşı direnmeye çalışan vatandaşlar bu durumun ne zaman normale döneceğini merak ederlerken bir zam haberi de tüpgaz sektöründen geldi.

Özellikle doğal gaz altyapısı bulunmayan evlerin demirbaşlarından olan tüpgazlar, bugün fiyat değişiklikleri ile gündeme geldi. Tüpgaz satışı gerçekleştiren markalar güncel fiyat listelerini tüketiciler ile paylaştı. İşte ayrıntılar…

FİYAT LİSTELERİ GÜNCELLENDİ

LPG’ye gelen zammın ardından tüpgaz fiyatlarına da zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren zam açıklaması bugün itibari ile yapıldı.

Edinilen bilgilere göre tüpgaz fiyatlarına zam geldi. Tüpgaz markaları güncel tüp fiyatlarını resmi web siteleri üzerinden kamuoyu ile paylaştı.

GÜNCEL TÜPGAZ FİYATLARI

Zammın ardından güncel tüpgaz fiyatları merak konusu oldu. Markalar, satışta olan tüpgaz ürünlerinin tavan fiyatlarını şu şekilde paylaştı:

Exit mobile version