Gündem

Türkiye Finans emeklilere seslendi: Şimdi gelin, 14500 TL’yi cebinize koyun

Eylül ayı emekli promosyonu kampanyalarının yakından takip edildiği şu günlerde Türkiye Finans’tan önemli bir açıklama geldi. Katılım bankası, emeklilere hem promosyon ödemesi hem de referans olma ödülü tanımlayacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Düzenlediği kampanyalar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yıllardır en çok tercih edilenler arasında yer alan Türkiye Finans Katılım Bankası, son olarak eylül ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Bu ay da diğer aylarda olduğu gibi hem bireysel hem de ticari müşterilerine çok çeşitli kategoriler altında destekler vereceğini belirten katılım bankası, ayrıca emekliler için de yeni kampanyalar düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Resmi web sitesi aracılığı ile eylül ayı kampanyalarını paylaşan Türkiye Finans Katılım Bankası, emekliler için düzenlemiş olduğu iki kampanyanın ayrıntılarını da aktardı. İşte katılım bankasının yalnızca emeklileri ilgilendiren ek ödeme kampanyalarına yönelik merak edilenler…

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI EYLÜL 2024

Türkiye Finans Katılım Bankası eylül ayı emekli promosyonu kampanyasını paylaştı. Başvurulara açık olan kampanyası kapsamında SGK’dan maaş alan tüm emeklilere maaş harici ödeme fırsatı sunacağını bildiren banka, güncel promosyon tutarlarını ise şu şekilde açıkladı:

  • Maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere 12 bin TL

YAKININI GETİRENE EK ÖDEME İMKANI SUNULACAK

Düzenlemiş olduğu eylül ayı promosyon kampanyası kapsamında emeklilere 12 bin TL’ye kadar ek ödeme tanımlanacağını bildiren Türkiye Finans, ayrıca yakınlarını bankaya davet edenler için e bir ödülün söz konusu olacağını bildirdi.

Türkiye Finans tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre; emekli maaşı hesabını bankaya taşıdıktan sonra emekli yakınını bankaya davet eden emeklilere, her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında nakit ödül ödenecek. Söz konusu kampanyalardan 4A, 4B ve 4C kapsamında değerlendirilen tüm emekliler yararlanabilecek.