Kefilsiz şartsız emekli kredi desteği duyuruldu! Başvuruna 100 bin TL tanımlanacak

Uygun maliyetli kredi desteği arayışı içerisinde olan emeklilere, Aktif Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, belirli kriterler çerçevesinde tüm emeklilere kredi hizmeti sunacağını bildirdi.

Emeklilerin maddi zorluklara direnecek güçlerinin kalmadığı şu günlerde kredi destekleri her zamankinden daha büyük bir öneme sahip olmaya başladı. Düşük faiz ve uzun vade fırsatlarından yararlanarak kredi çekmenin yollarını arayan emekliler eylül ayı kampanyalarını yakın takip altına alırlarken beklenen haber özel bankacılık sektöründen geldi.

Enflasyon, kur farkı, akaryakıt zamları ve daha pek çok gelişmenin ışığında maaşları ile ay sonlarını getiremeyen emekliler için Aktif Bank devreye girdi. PTT ile iş birliği içerisinde olduğu bilinen Aktif Bank, emekliler için yepyeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Birçok bankaya kıyas ile kredi hizmeti sunma noktasında esnek şartlara sahip olan Aktif Bank, eylül ayı emekli kredi kampanyasının başvurulara açılmış olduğunu bildirdi. Peki, Aktif Bank emekli kredisinin aylık taksit tutarı ne kadar? Aktif Bank emekli kredisine nasıl başvurulur? İşte bankanın güncel kredi fırsatına dair merak edilenler…

AKTİF BANK’TAN EMEKLİYE EYLÜL AYI DESTEĞİ

Son dönemlerin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Aktif Bank, son olarak emekli kredi kampanyası ile adından söz ettirdi. Emeklilere, kefilsiz ve şartsız bir şekilde kredi desteği vereceğini bildiren banka, kampanyasına dair tüm merak edilenleri paylaştı.

Aktif Bank tarafından yapılan açıklamaya göre bu ay içerisinde başvuran tüm emeklilere yüzde 3,19 faiz ve 36 ay vade karşılığında 100 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek.

Aktif Bank emekli kredi kampanyası kapsamında düzenlenmiş olan örnek maliyet tablosu şu şekilde yayınlandı:

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Aktif Bank’ın emekli kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin maaş hesaplarını PTT’ye taşımaları gerekmektedir. Hem maaş hesabı taşıma talimatı hem de kredi başvurusu PTT şubeleri üzerinden yapılabilmektedir.

Exit mobile version