Gündem

Halkbank emekliler için devreye girdi: 12 bin TL’lik ek ödeme hesaplara yatırılmaya başlandı

Maddi zorluklara karşı çetin bir mücadele içerisinde olan emeklilere, Halkbank tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Desteğe ihtiyaç duyan emeklilere karşılıksız ödeme yapılacağını bildiren kamu bankası, tüm detayları paylaştı.

Kamu bankacılığının en güçlü üyelerinden olan Halkbank, eylül ayına hızlı bir giriş yaptı. Bireysel ve ticari olmak üzere iki farklı kategori altında birbirinden avantajlı kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenlediğini bildiren banka, emeklileri de görmezden gelmedi.

Yaşanan ekonomik zorluklardan en çok etkilenen gruplar arasında yer alan emekliler için devreye giren Halkbank, her ay olduğu gibi eylül ayında da emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştirmeye devam edeceğini bildirdi. Söz konusu promosyon kampanyası için başvuru ekranlarının erişime açık olduğunu belirten kamu bankası, ek olarak başvuru şartlarını da paylaştı. Peki, Halkbank emekli promosyonu kampanyasına nasıl başvuru yapılır? Halkbank emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? İşte kamu bankasının dikkat çeken eylül ayı promosyon kampanyasına dair merak edilenler…

HALKBANK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Her ay olduğu gibi eylül ayında da emeklilere maaş harici ödeme gerçekleştirmeye devam edeceğini belirten Halkbank, yeni ayın başı itibari ile yakın takip altına alındı. Bankanın bu ay kime, ne kadarlık bir promosyon ödemesi yapacağı merak konusu oldu.

Resmi kaynakları aracılığı ile eylül ayı emekli promosyonu kampanyasını duyuran Halkbank, söz konusu kampanyadan SGK’dan maaş alan tüm emeklilerin yararlanabileceklerini bildirdi. Tek şartın maaş hesabının 3 yıllığına bankaya taşınması olduğunu belirten banka, güncel promosyon tutarlarını ise şu şekilde sıraladı:

  • SGK maaşı 15.000 TL’ye kadar olan emeklilere (15.000 TL hariç): 8 bin TL
  • SGK maaşı 15.000- 20.000 TL (20.000 TL hariç) aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • SGK maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

HALKBANK’IN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Halkbank’ın duyurmuş olduğu eylül ayı emekli promosyonu kampanyasına hem internet üzerinden hem de yüz yüze başvuru yapılabilmektedir. Mobil uygulama, internet bankacılığı ve şubeler üzerinden maaş hesabının taşınabileceğini belirten kamu bankası, talimatın verilmesinin ardından promosyon tutarının hesaba aktarılacağını bildirdi.