Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı için başvuru ekranlarını erişime açtı! 24 kişi alınacak

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan Adalet Bakanlığı, söz konusu personel alımı ilanı için başvuru sürecini başlattı. Peki, Adalet Bakanlığı’nın iş ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilecek? İşte ayrıntılar…

Kamuda görev yapmanın yollarını arayanlar için Adalet Bakanlığı’ndan heyecanlandıran bir açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan bakanlık, ilgili ilan için başvuru sürecinin 3 Eylül 2024 Salı (dün) itibari ile başlamış olduğunu bildirdi.

Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet vermek isteyen pek çok kişi, bakanlığın ilgili ilanını yakın takip altına aldı. Bilişim kadrosu için yeni personellerin alınacağını bildiren bakanlık, ilan başvuru detaylarını kamuoyu ile paylaştı. İşte merak edilenler…

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Son dönemlerde arka arkaya yayınlanan kamu personel alımı ilanlarına dün itibari ile bir yenisi daha eklendi. Bilişim kadrosu için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren bakanlık, başvuru sürecinin başlamış olduğunu açıkladı.

Adalet Bakanlığı tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre; kıdemli yazılım mimarı, DevOps mimarı, JAVA yazılım geliştirme uzmanı, web önyüz geliştirme uzmanı, DevOps ve sistem mühendisi, PostgreSQL veri tabanı uzmanı, ağ ve güvenlik uzmanı, bilgi güvenliği uzmanı, yapay zeka geliştirme uzmanı, sistem uzmanı, elektrik- mekanik altyapı uzmanı ve büyük veri- iş zekası uzmanı pozisyonları için toplamda 24 kişilik alım yapılacak.

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Adalet Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı için genel başvuru kriterleri şu şekilde belirlendi:

Yukarıda sıralamış olduğumuz şartları sağlayan adaylar, 17 Eylül 2024 tarihine kadar e- Devlet Kariyer Kapısı ekranı üzerinden ilan için başvuru oluşturabileceklerdir. Aday başvurularında KPSS şartı gözetilmeyecektir.

Exit mobile version