KPSS’den en az 70 puan alanlar dikkat! SGK bilişim personelleri alacak

Geçtiğimiz günlerde eksik kadrolarını belirlediğini duyuran Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), iş arayışı içerisinde olanlar tarafından yakın takip altına alındı. Kamu kurumunun hangi pozisyonları için personel alımları yapacağı merak edildi. İşte kurumun ilanına dair ayrıntılar…

Devlet kurumlarında çalışmanın yollarını arayan kişiler, son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun personel alımı ilanını yakın takip altına aldı. Kamu kurumunun hangi pozisyonlar için personel arayışı içerisinde oluğu merak edildi.

Resmi Gazete üzerinden personel alımı ilanını yayınlayan Sosyal Güvenlik Kurumu, başvuru süreci devam eden ilanı ile ilgili merak edilenleri açıkladı. İşte SGK’nın eylül ayı personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

SGK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Emeklilik ve sigortalılık süreçlerini yöneten Sosyal Güvenlik Kurumu, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Bilişim alanında görevlendirmek üzere toplamda 70 sözleşmeli personele ihtiyaç duyduğunu bildiren kamu kurumu, ilgili ilanına yönelik ayrıntıları paylaştı.

SGK tarafından yapılan açıklamaya göre farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere toplamda 70 bilişim personeli alınacak. Yüksek maaş karşılığında istihdam edilecek olan yeni personellerin görevlendirilecekleri alanlar ise şu şekilde kayda geçti:

SGK PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURULUR?

SGK’nın personel alımı ilanı için başvuru süreci 16 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden online olarak oluşturabileceklerdir.

Exit mobile version