Emeklilere eylül ayında büyük destek! 24 bin TL tek tıkla hesaplarınıza geçecek

Eylül ayı emekli promosyonu kampanyalarının hız kesmeden sorgulandığı şu günlerde Vakıfbank’tan yüzleri güldürecek haber geldi. Kamu bankası promosyon ödemelerine ek olarak emekliler için bir indirim kampanyası da düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Emekliler geçim dertlerinin gün be gün artığını dile getirmeye devam ederlerken bu süreçte destek arayışlarını da hızlandırdı. Özellikle bankaların geri ödemesiz bir şekilde gerçekleştirdikleri promosyon ödemeleri, emekliler tarafından yakın takip altına alındı.

Emekliler için SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında promosyon ödemeleri gerçekleştiren bankalar, ek olarak kendi inisiyatifleri dahilinde farklı kampanyaların duyurularını da yaptı. Bu kapsamda eşsiz kampanyası ile öne çıkan bankalardan biri de Vakıfbank oldu.

Düzenlediği rutin kampanyalarına ek olarak emekliler için bir de indirim kampanyası geliştirmiş olduğunu bildiren Vakıfbank, söz konusu kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

EYLÜL AYINDA 12 BİN TL’YE VARAN PROMOSYON İMKANI

Eylül ayında da promosyon ödemeleri yapmaya devam edeceğini bildiren Vakıfbank, güncel ek ödeme tutarlarını şu şekilde paylaştı:

HARCAMA KARŞILIĞI KAZANÇ İMKANI SUNACAK

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan 12.000 TL üst limitli promosyon kampanyası emeklilerin dikkatlerini çekerken bankadan yeni bir açıklama daha geldi. Emekli maaşı hesaplarını banka bünyesine taşıdıktan sonra Emekli Troy kredi kartı ve bankomat kartı kullanmaya başlayan müşterilerine harcamaları karşılığında iade fırsatı sunacağını belirten kamu bankası, ayrıntıları aktardı.

Vakıfbank’ın emekli kart kampanyasına göre emekliler 12 ay boyunca ilgili kartları ile yapacakları harcamalar karşılığında aylık 500 TL, toplamda ise 6 bin TL tutarında iade fırsatı yakalayacak. Harcamaların iki karttan birden yapılması halinde ise tutar 2 ile çarpılacak yani bir emekli kart harcamaları karşılığında Vakıfbank’tan 12 bin TL’yi bulan iade ödemesi alabilecek.

Exit mobile version