TBB, Ankara’da KPSS’siz personel alımı yapacak! Şartlar belli oldu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), iş arayışı içerisinde olan vatandaşlara seslendi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, tek pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte TBB’nin güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

İş arayışı içerisinde olan, hali hazırda bir yerde çalışırken çeşitli sebeplerden ötürü iş değişikliğine gitmek isteyen pek çok kişi güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Hem özel sektörden hem de kamu sektöründen gelen istihdam çağrıları gündemden düşmezken bir haber de Türkiye Belediye Birliği’nden geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Türkiye Belediyeler Birliği, tek pozisyon için 2 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İstihdam sürecine dair merak edilenleri de paylaşan kurum, ilana yönelik başvuru sürecinin başlamış olduğunu açıkladı. İşte TBB’nin personel alımı ilanına dair merak edilen tüm ayrıntılar…

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN KPSS’SİZ İSTİHDAM ÇAĞRISI

Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıkan Türkiye Belediyeler Birliği, tekniker kadrosu için 2 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Başvuru süreci 28 Ağustos tarihinde başlamış olan ilan için şartları da belirleyen kurum, ilgili başvuru kriterlerini şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURULUR?

Türkiye Belediyeler Birliği’nin personel alımı ilanına yüz yüze başvuru yapılabilmektedir. Başvuru adresi ise kurum tarafından; ‘Tunus Caddesi No: 12 Kavaklıdere Çankaya/ ANKARA’ şeklinde paylaşılmıştır. İlana yönelik daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise kuruma ‘0312 419 21 00’ numaralı hat üzerinden ulaşabilmektelerdir.

9 Eylül tarihine kadar devam edecek olan başvuru süreci neticesinde başvuruları olumlu değerlendirilmiş olan adaylar kurum tarafından mülakata davet edileceklerdir.

Exit mobile version