Eylül ayı promosyon rakamları açıklandı! ING Bank şimdi başvurana 18000 TL ödeyecek

Eylül ayı promosyon rakamları peş peşe duyurulurken bir açıklama da ING Bank’tan geldi. Özel banka, ay sonuna kadar geçerli olacak olan promosyon kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Özel bankacılık sektörünün bilindik isimlerinden olan ING Bank, ağustos ayı boyunca duyurduğu tüm kampanyaları ile dikkatleri üzerinde tutmayı başarmıştı. Hem bireysel hem de ticari statülü müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, bu süreçte emeklilere de promosyon kampanyası ile destek vermişti.

Eylül ayının ilk iş gününde yeni kampanyalarını duyuran bankalar, karşılıksız ödeme desteğine ihtiyaç duyan milyonlarca emekli tarafından yakın takip altına alındı. Hangi bankanın yüksek promosyon sözü verdiği merak konusu olurken ING Bank’tan heyecanlandıran bir açıklama geldi. Her ay olduğu gibi eylül ayında da emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştirileceğini belirten özel banka, güncel kampanyasına dair merak edilen tüm ayrıntıları paylaştı.

ING BAN EYLÜL AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Özel bankacılık sektörünün en güvenilir üyeleri arasında yer alan ING Bank, eylül ayına hızlı bir giriş yaptı. Bireysel ve ticari olmak üzere iki farklı kategori altında onlarca kampanya düzenleyen banka, emekliler için de promosyon kampanyasını güncelledi.

Maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere eylül ayı boyunca maaş harici ve karşılıksız olarak promosyon ödemesi yapacağını belirten ING Bank, güncel ek ödeme tutarlarını da duyurdu. Buna göre; maaşı 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL, maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olanlara 10.000 TL, maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olanlara 12.500 TL ve maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara da 15.000 TL tutarında promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Ek olarak 3 ve üzeri sayıda otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere de maaş tutarlarından bağımsız olarak 3 bin TL daha ödenecek.

ING PROMOSYON KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

ING Bank’ın promosyon kampanyasının devreye girebilmesi için maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi gerekir. Söz konusu talimat bankanın şubeleri aracılığı ile yüz yüze verilebileceği gibi mobil uygulama veya internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak da verilebilmektedir.

Exit mobile version