En az 80 KPSS puanı olanlar dikkat! Merkez Bankası 18 personel alacak

Son dönemlerde aldığı kararlardan ötürü daha da yakından takip edilen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. İşte Merkez Bankası’nın güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Enflasyon tahminleri ve faiz kararları ile son dönemlerde hem yatırımcılar hem de sade vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Merkez Bankası, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Yeni personellerin 2 ayrı şehirde görevlendirileceklerini belirten Merkez Bankası, söz konusu ilanına dair ayrıntıları paylaştı.

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Ülke ekonomimiz açısından son derece önemli kararlara imza atan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, son olarak personel alımı ilanı ile dikkat çekti. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, iki farklı pozisyon için toplamda 18 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kuruma 3 mimar, 15 mühendis alımı yapılacak. Yeni personeller; Banknot Matbaası Genel Müdürlüğü (Ankara), Yapı ve Tedarik İşleri Genel Müdürlüğü (İstanbul) ve Emisyon Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde görev yapacak.

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın 18 kişilik personel alımı ilanı kapsamında belirlenmiş olan başvuru kriterleri şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için başvuru süreci bugün itibari ile başladı. Adaylar 6 Eylül 2024 tarihine kadar Merkez Bankası’nın resmi web sitesinde yer alan ‘İnsan Kaynakları’ kategorisi üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

Exit mobile version