Ne altın ne dolar! Ekonomist Hatice Kolçak ‘getirisi daha yüksek’ diyerek duyurdu

Sık sık piyasalara yönelik öngörülerini paylaşan Ekonomist Hatice Kolçak, son olarak ‘Getirisi daha yüksek’ diyerek duyurduğu yatırım aracı ile dikkat çekti. İşte Kolçak’ın son değerlendirmelerine ilişkin ayrıntılar…

Altında ve dövizde hareketliliğin sürdüğü şu günlerde yatırımcıların ve potansiyel yatırımcıların kafaları da karışmaya başladı. Düşük enflasyon hedefinden ötürü piyasalarda baskının devam edip etmeyeceğini merak eden potansiyel yatırımcılar alım fırsatlarını yakından takip ederlerken mevcut yatırımcılar da anlık yükselişleri sorgulamaya başladı.

Yatırım tarafında hareketli günler yaşanmaya devam ederken işin uzmanlarından kısa, orta ve uzun vadeli bazı tahminler de gelmeye başladı. Son olarak ünlü Ekonomist Hatice Kolçak’ın ‘rekor kıracak’ diyerek duyurduğu o yatırım aracı, milyonların ilgisini çekmeyi başardı. İşte ayrıntılar…

GÜMÜŞ YATIRIMINA DİKKAT ÇEKTİ

Altın piyasası ve döviz kurları ile ilgili olarak sık sık değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Hatice Kolçak, özellikle dalgalı grafiklerin gözlendiği şu günlerde de daha da yakından takip edilmeye başlandı. Kolçak’ın öngörülerine önem veren pek çok yatırımcı ve potansiyel yatırımcı, ünlü ekonomistin son tahminlerini öğrenmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı.

Son olarak altın ve dolar gibi geleneksel yatırım araçlarının bir kenara bırakılması gerektiğine dikkat çeken Kolçak, özellikle gümüş yatırımı konusunda çarpıcı bilgiler verdi. Piyasalarda belirsizlik halinin hakim olduğu şu günlerde gümüşün yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi gerektiğini belirten Kolçak, bu aracın birçoğuna kıyas ile daha avantajlı bir seçenek olduğunu vurguladı.

“DAHA YÜKSEK GETİRİ POTANSİYELİNE SAHİP”

Yapmış olduğu son değerlendirmede gümüşün altın ve dolara kıyas ile daha yüksek bir getiri potansiyeline sahip olduğunu belirten Kolçak gümüş için “Yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor” ifadelerini kullandı.

Hem endüstriyel hem de yatırım talebi açısından gümüşün güçlü bir büyüme potansiyeline sahip olduğunun altını çizen Ekonomist Hatice Kolçak, ayrıca bu yatırım aracı aracılığı ile portföy çeşitliliğinin artırılıp riskin düşürülebileceğini de ifade etti. Kolçak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Altın ve dolara ek olarak gümüş yatırımı yapmak, dengeli bir yatırım stratejisi oluşturmak açısından büyük bir önem taşıyor.”

Exit mobile version