Resmen açıklandı: TCDD 109 personel alacak! KPSS şartı var

Ülkemizin ulaşım alanındaki en önemli kurumlarından olan TCDD, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum farklı pozisyonlar için personel alımlarının yapılacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak, birçok kişi için oldukça önemlidir. Kamu tarafından istihdam edilen veyahut da edilmek isteyen pek çok kişi kariyerlerinin yanı sıra aylık gelirlerinin de garanti altında olduğuna inanırlar. Bu neden ile de personel alımı ilanları her dönemde olduğu gibi bu dönemde de arama motorları üzerinden sık sık sorgulanır.

Ağustos ayı boyunca birçok kurum tarafından yayınlanan kamu personel alımı ilanları, son olarak eylül ayına giriş yapılması ile birlikte güncellendi. Süresi biten ilanların yerine yeni ilanlar gelirken bir haber de TCDD’den geldi. İşte ayrıntılar…

TCDD PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan kurumların arasına son olarak TCDD de eklendi. Farklı pozisyonlarda ve farklı illerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren kurum, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre toplamda 109 personel alımı yapılacak. Yeni personellerden 84’ü tren teşkil, 25’i ise istasyon operasyon işçisi olarak görev yapacak.

TCDD’nin kadrosuna dahil etmeye hazırlandığı 109 yeni personelin görevlendirecekleri iller şu şekilde açıklandı:

TCDD PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından Resmi Gazete aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanına, 31 yaşından küçük olup KPSS puanına sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilecek.

TCDD tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanı için gereken başvuru şartları, başvuru evrakları, sınav tarihi ve yer bilgileri kurumun resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek. Adaylar başvurularını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapabilecek.

Exit mobile version