EGM PAEM’E 450 öğrenci alacak! EGM personel alımı ilanı başvuru şartları neler?

Geçtiğimiz günlerde yeni bir ilan düzenleyen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Polis Amirleri Eğitim Merkezi’ne (PAEM) yüzlerce öğrenci alınacağını bildirmişti. Peki, söz konusu alım ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte ilana ilişkin merak edilenler…

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek isteyen binlerce kişi kurumun personel alımı ilanlarını yakından takip ederken beklenen ilanlardan biri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Eksik kadro tespitinde bulunarak yeni bir alım ilanı düzenleyen EGM, PAEM bünyesine yeni öğrencilerin alınacağını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan öğrenci alımı ilanı, son günlerin en çok sorgulanan ilanları arasına yer aldı. Birçok aday söz konusu ilan için belirlenmiş olan başvuru şartlarını ve diğer başvuru detaylarını öğrenmek üzere arama motorlarına yöneldi. Bu kapsamda bizler de bu yazımızda EGM PAEM öğrenci alımı ilanına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

EGM PAEM ÖĞRENCİ ALIMI İLANI GÜNCEL

EGM’nin PAEM için hazırlamış olduğu 450 kişilik öğrenci alımı ilanının detayları belli oldu. Yapılan resmi açıklamaya göre kurum bünyesine 360’ı erkek, 90’ı ise kadın olacak şekilde öğrenci alımları yapılacak. Kurumun eğitim planı dahilinde süreci başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler ise ‘komiser yardımcısı’ olarak görev yapmaya başlayacak.

EGM PAEM ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

EGM’ye bağlı PAEM bünyesine öğrenci olarak dahil olup sonrasında komiser yardımcısı olarak atanmak isteyen adaylar için ilan başvuru şartları paylaşıldı. Söz konusu başvuru kriterleri şu şekilde sıralandı:

EGM’nin PAEM için düzenlemiş olduğu öğrenci alımı ilanına 6 Eylül 2024 tarihine kadar e- Devlet sistemi üzerinden online olarak başvuru yapılabilecektir.

Exit mobile version