Emekliye 17 bin 500 TL ödenecek! Son gün bugün… Acele edin

Emekliye yeni yılda yapılacak zam oranı merak edilirken promosyon ödemeleri de gündemden düşmemeye başladı. Promosyon yarışının iyice kızıştığı şu günlerde Akbank’tan yüzleri güldürecek bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar…

Emekliye yapılan maaş zamlarının yetersiz bulunduğu şu günlerde gözler bankalara çevrildi. Promosyon kampanyaları dahilinde emeklilere maaş harici ve karşılıksız olarak ödeme yapan bankalar, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaya başlandı. Hangi bankanın yüksek promosyon ödemesi yaptığı merak konusu oldu.

Masrafların günden güne artığı şu günlerde mevcut koşullara karşı düşük maaşları ile mücadele vermeye çalışan emekliler, ağustos ayının son gününde promosyon fırsatlarını yakın takip altına aldı. Kamu bankalarının ardından özel bankaları da sorgulamaya başlayan emeklilere son olarak Akbank’tan müjdeli haber geldi. Düzenlemiş olduğu emekli ek ödeme kampanyasından yararlanmak isteyenler için bugünün son gün olduğunu bildiren özel banka, kampanyası ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

AKBANK’TAN 17 BİN 500 TL’LİK PROMOSYON ÖDEMESİ

Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Akbank, ağustos ayında da farkını ortaya koydu. Hem bireysel hem de ticari statülü müşterileri için birbirinden avantajlı kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen banka, bu süreçte darda olan emeklileri de unutmadı.

Emeklilerin geçim dertlerinin hat safhaya ulaşmış olduğu şu günlerde promosyon kampanyasının başvurulara açık olduğunu bildiren Akbank, bugün içinde başvuranlara anında ödeme yapılacağını bildirdi.

Akbank’ın son başvuru tarihi bugün olan ek ödeme kampanyası kapsamında belirlemiş olduğu promosyon tutarları şu şekilde kayda geçti:

Promosyon kampanyasından yararlanan/ yararlanacak olan emeklilere ek olarak chip para hediyesi de tanımlayacağını belirten Akbank, her otomatik fatura ödeme talimatına 500 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında ödeme yapacağını bildirdi.

AKBANK PROMOSYON KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın chip para hediyesi ile birlikte 17 bin 500 TL’yi bulan emekli ek ödeme kampanyasına; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version