Batman Üniversitesi’ne 12 öğretim üyesi alınacak! Son başvuru tarihi açıklandı

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kadro eksikliklerini tamamlamak isteyen pek çok üniversite, ilana çıktı. Bu kapsamda bir haber de Batman’dan geldi. Batman Üniversitesi’nin farklı bölümler için yeni öğretim üyelerine ihtiyaç duyduğu bildirildi. İşte ayrıntılar…

2024- 2025 eğitim- öğretim yılı öncesinde kadro eksikliklerini tespit eden pek çok üniversite, dönem başlamadan ilana çıktı. Bu kapsamda bir açıklama da Batman Üniversitesi’nden geldi.

Farklı fakültelerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren Batman Üniversitesi, personel alımı ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Akademik personel kadrosunda tespit etmiş olduğu eksiklikler doğrultusunda yeni bir ilan düzenleyen Batman Üniversitesi, farklı kadrolarda ve pozisyonlarda görevlendirmek üzere 13 öğretim üyesine ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Boş kadrolar ise şu şekilde paylaşıldı:

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Batman Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanı için başvuru detayları da belli oldu. Yapılan resmi açıklamaya göre doçent ve profesör kadroları için Personel Dairesi Başkanlığı’na, doktor öğretim üyesi kadroları için ise ilgili fakültelere şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapılabilmektedir. İlan için belirlenmiş olan sın başvuru tarihi 6 Eylül’dür.

Exit mobile version