Kamu Personelleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ilana çıktı: 4 müfettiş yardımcısı alınacak

Büyükşehir belediyelerinin peş peşe ilana çıktıkları şu günlerde bir haber de Tekirdağ’dan geldi. Eksik kadrolarını belirleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Hem kamu hem de özel sektör personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde bir açıklama da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan büyükşehir belediyesi, tek pozisyonda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

İşe alımlarda KPSS puanının göz önünde bulundurulacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, başvuru süreci henüz başlamamış olan ilanı hakkında merak edilen tüm ayrıntıları paylaştı.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere 4 müfettiş yardımcısına ihtiyaç duyduğunu belirten belediye yönetimi, alımların sınav yolu ile yapılacağını bildirdi.

Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek olan giriş sınavı ile ilgili hususları paylaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, müfettiş yardımcılarından ikisinin 7, ikisinin ise 9’uncu dereceye sahip olacaklarını bildirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin personel kadrosuna ‘müfettiş yardımcısı’ olarak dahil olmak isteyen kişilerin karşılamaları gereken sınav başvuru kriterleri şu şekilde paylaşıldı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları sağlıyor olmak,
  • En az lisans mezunu olmak (hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme vb.),
  • 1 Ocak 1990 tarihinden sonra doğmuş olmak,
  • KPSS’nin ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • Görevi yerine getirmeye engel olabilecek devamlı bir sağlık sorunu bulunmamak.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, bölgede yaşayan veyahut da yaşamayı düşünen adayların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre giriş sınavı için başvuru süreci 23 Eylül tarihinde başlayıp, 1 Ekim tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını e- Devlet sistemi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti ekranı üzerinden online olarak oluşturabileceklerdir.