Emekliler dikkat! 18 bin TL’lik ek ödeme için son 2 gün

Emekliler için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi Bankası, son olarak promosyon kampanyası ile gündeme geldi. Promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyenler için ‘son 2 gün’ hatırlatmasında bulunan banka, kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Ağustos ayının tamamlanmasına saatler kalan Yapı Kredi Bankası’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Maddi desteğe ihtiyaç duyan emeklilerin ağustos ayı kampanyalarına halen başvuru yapabileceklerini belirten özel banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın yarın gece yarısına kadar devam edecek olan emekli kampanyaları kapsamında 18 bin TL’ye varan maaş harici ödeme alabilmek mümkün olacak. İşte ayrıntılar…

18 BİN TL’YE VARAN MAAŞ HARİCİ ÖDEME GARANTİSİ

SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, ağustos ayı kampanyası için son 2 günün kaldığını belirtti. Yarın gece saat 23:59’a kadar promosyon kampanyası başvurularını kabul etmeye devam edeceğini bildiren banka, güncel ek ödeme tutarlarını ise şu şekilde açıkladı:

15 bin TL’yi bulan promosyon ödemelerine ek olarak otomatik fatura ödeme talimatları için de bir kampanya düzenlemiş olan Yapı Kredi Bankası, 2 talimata 500 TL tanımlayacağını bildirdi.

Bütün bunlara ek olarak 2 ay içerisinde yapılan bin TL’lik harcamaya bin TL’lik iade ve mobil uygulamayı ilk kez kullananlara da 500 TL’lik ödeme yapılacağını belirten Yapı Kredi Bankası, tüm kampanyaları için son başvuru tarihinin 31 Ağustos olduğunu bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN EMEKLİ KAMPANYALARINDAN NASIL YARARLANILIR?

Özel bankacılık sektörünün en güvenilir isimlerinden olan Yapı Kredi Bankası’nın ağustos ayı emekli fırsatları, gündeme bomba gibi düştü. Henüz herhangi bir bankadan promosyon ödemesi almamış olan emekliler, Yapı Kredi Bankası’nın söz konusu kampanyalarından nasıl yararlanabileceklerini merak etti.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre emekli ek ödeme kampanyalarından yararlanmak isteyen tüketicilerin öncelikle maaş hesaplarını bankaya taşımaları gerekmektedir. Hesap taşıma talimatı bankanın şubeleri aracılığı ile şahsen verilebileceği gibi mobil uygulama ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak da verilebilmektedir. Talimatın onaylanmasının ardından promosyon tutarları otomatik olarak hesaplara aktarılacaktır. Fatura ödeme talimatları için ise yine mobil uygulama kullanılabilmektedir.

Exit mobile version