Denizbank personel alımı yapacak! Başvuru ekranları erişime açıldı

Ağustos ayı kampanyaları ile sektörde fırtınalar estiren Denizbank, son olarak istihdam fırsatları ile gündeme geldi. Düzenlemiş olduğu personel alımı ilanını yayınlayan özel banka, aday başvurularını kabul etmeye başladığını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Denizbank, ağustos ayı kampanyaları aracılığı ile milyonlarca tüketicinin bütçesine destek oldu. Bireysel müşterilerinin yanı sıra ticari müşterileri ve yeni müşterileri için de avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, son olarak ise istihdam çağrısı ile gündeme geldi.

Farklı şehirlerde bulunan şubelerine yönelik eksik personel tespitinde bulunan Denizbank, yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanın aday başvurularına açılmış olduğunu belirten özel banka, istihdam fırsatına dair merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

DENİZBANK PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Eksik kadro tespitinde bulunan Denizbank, farklı illerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Banka kadro dağılımını ve ilgili boş pozisyonlar için belirlemiş olduğu başvuru kriterlerini şu şekilde sıraladı:

DENİZBANK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank’ın personel alımı ilanına, bankanın resmi internet sitesinde yer alan ‘Kariyer’ kategorisi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version