Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank personel alımı yapacak! Başvuru ekranları erişime açıldı

Ağustos ayı kampanyaları ile sektörde fırtınalar estiren Denizbank, son olarak istihdam fırsatları ile gündeme geldi. Düzenlemiş olduğu personel alımı ilanını yayınlayan özel banka, aday başvurularını kabul etmeye başladığını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Denizbank, ağustos ayı kampanyaları aracılığı ile milyonlarca tüketicinin bütçesine destek oldu. Bireysel müşterilerinin yanı sıra ticari müşterileri ve yeni müşterileri için de avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, son olarak ise istihdam çağrısı ile gündeme geldi.

Farklı şehirlerde bulunan şubelerine yönelik eksik personel tespitinde bulunan Denizbank, yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanın aday başvurularına açılmış olduğunu belirten özel banka, istihdam fırsatına dair merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

DENİZBANK PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Eksik kadro tespitinde bulunan Denizbank, farklı illerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Banka kadro dağılımını ve ilgili boş pozisyonlar için belirlemiş olduğu başvuru kriterlerini şu şekilde sıraladı:

  • Şube operasyon yöneticisi- Yalova: Üniversite mezunu olmak, bankacılık alanında 5 yıllık tecrübeye sahip olmak, MS Office programlarını ileri düzeyde biliyor olmak, askerlik görevini yerine getirmiş olmak.
  • KOBİ bankacılığı portföy yöneticisi- Göktürk: Üniversite mezunu olmak, KOBİ bankacılığı alanında 4 yıllık tecrübeye sahip olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak, MS Office programlarını ileri düzeyde biliyor olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.
  • Ticari bankacılık portföy yöneticisi- Tuzla: Üniversite mezunu olmak, bu alanda en az 2 yıllık deneyime sahip olmak, kredi teklifi hazırlama sürecine hakim olmak, MS Office programlarını ileri düzeyde biliyor olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak.
  • İletişim merkezi asistanı- Ankara: En az lise mezunu olmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, MS Office programlarını ileri düzeyde biliyor olmak, iletişim becerileri yüksek olmak.
  • Şube nakit ve krediler operasyon sorumlusu: Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmek, cari hesaplar ve krediler alanlarında en az 4 yıllık tecrübeye sahip olmak.
  • KOBİ bankacılığı portföy yöneticisi- İzmir: Lisans mezunu olmak, bu alanda en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmak, MS Office programlarını ileri düzeyde biliyor olmak, aktif olarak araç kullanıyor olmak.
  • Mobil satış temsilcisi: En az lise mezunu olmak, saha çalışmasına uygun olmak, iletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek olmak.
  • Kurumsal bankacılık uzmanı: İşletme, iktisat ya da endüstri mühendisliği bölümü mezunu olmak, kurumsal bankacılık alanında en az 1 yıllık tecrübeye sahip olmak, ileri düzeyde İngilizce biliyor olmak, MS Office programlarını iyi bilmek.
  • Organize piyasalar yatırım danışmanı- Ankara ve Bursa: Lisans mezunu olmak, Türev Araçlar ve Düzey 3 lisanslarına sahip olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak.

DENİZBANK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank’ın personel alımı ilanına, bankanın resmi internet sitesinde yer alan ‘Kariyer’ kategorisi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.