Diyanet İşleri Başkanlığı tek pozisyon için 10 personel alacak! KPSS şartı var

Diyanet İşleri Başkanlığı istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan kamu kurumu, başvuru süreci henüz başlamamış olan ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kamu memur alımı ilanlarının peş peşe yayınlanmaya devam ettiği şu günlerde bir haber de Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir alım ilanı düzenleyen kamu kurumu, tek pozisyon için personel açığının olduğunu bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi web sitesi ve diğer resmi kaynakları aracılığı ile yayınlamış olduğu personel alımı ilanı, kurumda çalışmak isteyen adayların dikkatlerini çekti. Söz konusu ilana kimlerin, nereden başvuru yapabilecekleri merak konusu oldu. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın personel alımı ilanına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre Merkez Teşkilatı’na görevlendirmek üzere 10 personel alınacak. Yeni personeller kurumda ‘müfettiş yardımcısı’ olarak görev yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 10 kişilik müfettiş yardımcısı alımı ilanı için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde:

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına 23 Eylül ila 4 Ekim tarihleri arasında başvuru yapılabilecektir. Sınav başvuruları kurumun resmi web sitesi üzerinden kabul edilecek olup sınav giriş ücreti 330 TL olarak belirlenmiştir.

Exit mobile version