Emeklilere sağlık ve market harcaması indirimi! Şimdi başvurana 1200 TL ödenecek

Darda olan emeklilere bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Promosyon kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirten QNB Finansbank, ayrıca harcamalar karşılığında da indirim fırsatları sunduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Ağustos ayı boyunca hem bireysel hem de ticari müşterilerine destek olan QNB Finansbank, son olarak emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Yeni müşterilerine maaş tutarları doğrultusunda promosyon ödemesi yapmaya devam ettiğini belirten özel banka, ek olarak şartları sağlayanlara da harcama iadesi tanımlayacağını bildirdi.

Emeklilerin her türlü desteğe fazlası ile ihtiyaç duydukları şu dönemde, QNB Finansbank’ın kampanyaları dikkat çekti. İşte QNB Finansbank’ın emekliler için özel olarak düzenlemiş olduğu kampanyalarının ayrıntıları…

QNB FİNANSBANK’TAN HARCAMA İADESİ MÜJDESİ

Resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanya kapsamında yeni müşterilerine Card Finans Emekli kredi kartını kullanmaları halinde destek vereceğini belirten QNB Finansbank, söz konusu desteğin market ve eczane harcamaları için geçerli olacağını vurguladı. Buna göre ilk kez Card Finans Emekli kredi kartını kullanan emeklilere eczane ve marketlerde gerçekleştirecekleri her 50 TL ve üzeri tutarlı harcamaya karşılık yüzde 5 oranında indirim tanımlanacak. Toplam kazanım ise bin 200 TL’yi bulabilecek.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON TUTARI NE KADAR?

QNB Finansbank’ın emeklilere tanımladığı bin 200 TL’lik indirim hakkı, milyonların yüzlerini bir nebze olsun güldürdü. Bu kampanya için başvuru süreci devam ederken ek olarak bankanın promosyon tutarları da merak konusu oldu.

QNB Finansbank’ın resmi web sitesinden alınan bilgilere göre maaş hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyan tüm emeklilere, SGK maaşları doğrultusunda promosyon ödemesi yapılıyor. Güncel promosyon tutarları ise şu şekilde uygulanıyor:

Exit mobile version