35 yaşını aşmamış olanlar dikkat! TBB Ankara’da personel alımı yapacak

Eksik kadrolarını belirleyen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Ankara’da görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. TBB’nin personel alımı ilanına nasıl başvuru yapılabileceği birçok aday tarafından merak edildi işte ayrıntılar…

81 ildeki tüm belediyeleri tek çatı altında toplamak amacı ile 21 Ağustos 2002 tarihli ve 2002/ 4559 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile mahalli idare birliği statüsüne kavuşturulan TBB, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Türkiye Belediyeler Birliği eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Söz konusu ilan kapsamına Ankara’da görevlendirmek üzere daimi personele ihtiyaç duyduğunu belirten TBB, ilana ilişkin tüm ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI

Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıkan Türkiye Belediyeler Birliği, söz konusu ilan için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi.

TBB’nin ilanına göre ‘teknisyen’ kadrosunda görevlendirmek üzere 2 personel alımı yapılacak. Personeller daimi olarak TBB bünyesine dahil edilecek. Tunus Caddesi No: 12 Kavaklıdere- Çankaya/ ANKARA adresinde görev yapacak olan yeni personellerde KPSS şartı aranmayacak.

TBB’nin personel alımı ilanı için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde:

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için başvuru süreci dün itibari ile başladı. Süreç 9 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

TBB personel alımı ilanına kurumun mail adresi üzerinden başvuru yapılabilecek. Adaylar, ilgili evrakları ‘basvuru@tbb.gov.tr’ adresine mail olarak gönderebilecek. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Exit mobile version