EGM ilana çıktı! 450 komiser yardımcısı alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Türkiye genelinde eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Edinilen bilgilere göre EGM, bir pozisyonda görevlendirmek üzere yüzlerce yeni personel alacak. İşte EGM’nin güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Son dönemlerde gençlerin favori meslekleri arasında yer alan ve akademiden mezun olmayanlar tarafından dahi yakından takip edilen polislik, arama motorlarına da konu olmaya başladı. Kariyerine polis olarak devam etmek isteyen birçok genç, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

EGM’nin personel alımı yapıp yapmayacağı bir süredir merak edilirken beklenen haber sonunda geldi. Edinilen bilgilere göre EGM; 22 Mayıs 2024 tarihli ve 32553 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olan Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Giriş ve Eğitim- Öğretim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne yeni personeller alacak. İşte EGM’nin 2024 Ağustos tarihli güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

EGM PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını belirleyen Emniyet Genel Müdürlüğü, polis olmanın hayalini kuran binlerce gencin yüzünü güldürdü. Hazırlamış olduğu personel alımı ilanını başvurulara açan kurum, ayrıntıları paylaştı.

EGM’nin resmi açıklamasında yer alan bilgilere göre kurum, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 360 erkek, 90 kadın öğrenci alımı yapacak. Eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler komiser yardımcısı olarak atanacak.

EGM PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

EGM tarafından yayınlanan personel alımı ilanı için başvuru süreci bugün itibari ile başladı. Adaylar başvurularını e- Devlet üzerinden online olarak yapabilecek. Başvuru ekranları 6 Eylül 2024 tarihi itibari ile erişime kapanacak.

EGM’nin 450 kişilik personel alımı ilanına başvurmak isteyen adaylar, şu kriterler çerçevesinde değerlendirilecek:

Exit mobile version