PTT 2024 personel alımı takvimi: PTT personel alımı yapacak mı, ne zaman?

PTT personel alımı ilanlarının sık sık sorgulandığı şu günlerde gözler kuruma çevrildi. PTT’nin bu sene toplu alım gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği merak konusu oldu. İşte PTT’nin güncel istihdam fırsatlarına dair merak edilenler…

Kamu personel alımı ilanlarının sıklaştığı şu günlerde gözler PTT’ye çevrildi. Son olarak 2018 yılında ülke genelinde personel alımları gerçekleştiren kurumun bu yıl için istihdam fırsatı sunup sunmayacağı merak konusu oldu.

Gerek öğrenciler gerek ise de güçlü bir kurum bünyesinde istihdam edilmenin yollarını arayanlar PTT ilanlarını yakından takip ederlerken güncel ilanın olup olmadığı merak edildi. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde PTT’nin 2024 istihdam fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. Peki, PTT personel alımı ilanı yayınlandı mı, başvuru şartları neler? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

PTT PERSONEL ALIMI YAPACAK MI?

Yaklaşık olarak 6 yıldır toplu personel alımı gerçekleştirmeyen PTT, 2024 yılında da iş arayışı içerisinde olan vatandaşlar tarafından yakın takip altına alındı. Kurumun ülke genelinde personel alımı yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

PTT’nin resmi kaynakları incelendiğinde kurumun henüz bir personel alımı ilanı düzenlememiş olduğu görülüyor. Yanı sıra istihdam fırsatına dair herhangi bir açıklamada da bulunmayan PTT’nin bu yıl personel eksikliklerini giderip gidermeyeceği tam olarak bilinmiyor.

PTT PERSONEL ALIMI İLANLARINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

PTT’nin personel alımı ilanı yayınlaması halinde adaylarda hangi başvuru kriterlerinin aranacağı da merak ediliyor. Şu ana kadar yayınlamış olduğu tüm personel alımı ilanlarında özel şartların yanı sıra genel şartlara da yer veren PTT’nin yine aynı şartları gözeteceği tahmin ediliyor.

PTT personel alımı ilanının yayınlanması halinde genel başvuru kriterlerinin şu şekilde olacağı tahmin ediliyor:

Exit mobile version