Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 işçi alacak

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Eti Maden İşletmeleri’nin iş ilanına dair ayrıntılar…

Hisselerinin tamamı 24 Şubat 2017 tarihinde Türkiye Varlık Fonuna devredilen Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten yönetim, ayrıntıları paylaştı.

İşçilerin taşra teşkilatında görev yapacaklarını belirten Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, ilgili ilan için başvuru ekranlarının bugün itibari ile erişime açılmış olduğunu bildirdi. İşte söz konusu personel alımı ilanına dair merak edilenler…

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI

Türkiye İş Kurumu üzerinden iki ayrı ilan yayınlayan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İlk ilanında Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne önlisans mezunu 8 sürekli işçinin alınacağını beliren firma, diğer ilanı aracılığı ile şu boş pozisyonları duyurdu:

Yukarıda belirtilmiş olan toplamda 256 kişilik personel alımı ilanı için adaylardan lise ve dengi okullardan mezun olmaları istenmektedir.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Ülkemizin önemli işletmelerinden olan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu personel alımı ilanları, bu alanda istihdam edilmek isteyen adayların dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu ilanlara nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanlarına, Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Başvuru süreci bugün başlamış olan ilanlar, 2 Eylül 2024 tarihine kadar adayların erişimlerine açık kalacaktır. İlgili şartları sağlayan adayların başvuruları kısa süre içerisinde işletme tarafından değerlendirilecektir.

Exit mobile version