Dgs

2016 Dikey Geçiş Sınavı ( 2016 DGS ) Ne Zaman Yapılacak? ( Başvurular Ne Zaman Başlıyor ? )

Dikey Geçiş Sınavı Başvuruları Ne Zaman Başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Dikey Geçiş Sınavı Sonuçları ne zaman açıklanır? Gibi soruların yanıtı kamu haberlerinin ve sınav duyurularının merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizi ve öğrencileri ÖSYM ve MEB sınavlarından sık sık haberdar etmeye devam ediyoruz.


Dikey Geçiş Sınavı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

2016 DGS için başvuru işlemleri 31 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 13 Haziran 2016 tarihine kadar adaylar ÖSYM üzerinden 2016 Dikey Geçiş Sınavı (2016 DGS) için başvuru işlemlerini yapabilecekler.

DGS Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre 2016 Dikey Geçiş Sınavı (2016 DGS) 31 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek , Yine Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından paylaşılan sınav takvimi doğrultusunda 2016 DGS sonuçları 11 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacak.

ÖSYM duyurularından, MEB haberlerinden, Son dakika gelişmelerinden ve dahasından her yerde haberdar olabilmek için  kamupersoneli.net sitesinin siz değerli ziyaretçileri için android cihazlarla uyumlu mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, diğer üyelerle mesajlaşabilir, öneri , şikayet ve sorularınızı forum yönetimiyle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara