İŞKUR belediye personeli alımı ilanları güncellendi! KPSS şartı aranmıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), belediye personeli alımı ilanlarını güncellediğini duyurdu. Farklı belediyelerin personel arayışı içerisinde olduklarını belirten İŞKUR, başvurulara açık olan ilanlara ilişkin detayları paylaştı. İşte İŞKUR belediye personeli alımı ilanlarına dair merak edilenler…

İş arayışı içerisinde olan kişi sayısı günden güne artarken uzmanların, bu konuya yönelik öngörüleri de tedirginlik yarattı. 2025 yılının ortalarına kadar ekonomi adına bir durgunluğun söz konusu olacağını öngören uzmanlar, bu süreçte işsizlik rakamlarının da artacağını ileri sürdü.

Nitelikleri ve beklentileri doğrultusunda güncel personel alımı ilanlarını yakından takip edilen milyonlarca kişi özellikle İŞKUR ilanlarını sorgulamaya başladı. İstihdam projeleri ve işsizlik maaşı ödemeleri ile dikkat çeken kamu kurumunun gün gün yenilediği personel alımı ilanları arama motorlarına konu olmaya başladı.

Türkiye İş Kurumu’nun özel sektör ve kamu sektörü için düzenlediği personel alımı ilanları gündemden düşmezken bugün yüzleri güldürecek yeni ilanlar da listeye eklendi. Edinilen bilgilere göre bazı belediyeler Türkiye İş Kurumu üzerinden personel arayışı içerisine girdi. İşte başvuru süreçleri devam eden İŞKUR belediye personeli alımı ilanlarına dair ayrıntılar…

İŞKUR BELEDİYE PERSONELİ ALIMI İLANLARI AĞUSTOS 2024

Resmi kaynakları aracılığı ile iş ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak yerel yönetimler için bir çağrıda bulundu. Bazı belediye yönetimlerinin temizlik personeli ve beden işçisi (genel) arayışı içerisinde olduklarını belirten kamu kurumu, güncel ilanlara dair ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Kurumu üzerinden personel arayışlarını duyuran belediyeler ve ilgili ilanlar için belirlenmiş olan son başvuru tarihleri şu şekilde kayda geçti:

İŞKUR BELEDİYE PERSONELİ ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan belediye personeli alımı ilanları, ilgili ilçelerde ikamet edip iş arayışı içerisinde olan vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ilanlar için pozisyon bazında özel şartların belirlenmiş olduğunu açıklayan kamu kurumu, genel başvuru şartlarını ise şu şekilde sıraladı:

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan belediye personeli alımı ilanlarına, kamu kurumunun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version