Halkbank dev istihdam fırsatını duyurdu: 510 memur ve personel alınacak

Kamu bankacılığı sektörünün en güçlü isimlerinden olan Halkbank, 2024 yılı istihdam fırsatlarını paylaştı. Farklı pozisyonlar ve farklı şehirler için yüzlerce personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu bankası, söz konusu personel alımı ilanına dair merak edilenleri paylaştı.

Yazılı sınav aracılığı ile personel istihdamlarının gerçekleştirilecek olduğunu duyuran kamu bankası Halkbank, binlerce aday tarafından yakın takip altına alındı. Banka tarafından duyurulmuş olan eksik kadroları öğrenmek üzere arama motorları üzerinden sorgulamalara başlayan adaylar, ilan detaylarını merak etti.

Kamu bankacılığı sektörünün en çok tercih edilenlerinden olan Halkbank’ın istihdam çağrısı, sektörde geniş yankı uyandırdı. İlan için başvuru sürecinin devam ettiğini belirten kamu bankası, kadro dağılımı ve ilan başvuru detaylarını da paylaştı. İşte Halkbank’ın güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

KADRO DAĞILIMI YAPILDI

Kredi ve kredi kartı kampanyaları, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve daha pek çok özelliği ile sektörde öne çıkmayı başaran Halkbank, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi. Farklı şehirlerde görevlendirmek üzere toplamda 510 memur ve personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu bankasının kadro dağılımı ise şu şekilde kayda geçti:

BAŞVURU EKRANI PAYLAŞILDI

Halkbank tarafından duyurulmuş olan 510 kişilik istihdam fırsatının ardından kamu bankasının söz konusu personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu. Kamu bankacılığı sektöründe kariyer yapma hedefi bulunan pek çok kişi ilgili ilanın başvuru detaylarını öğrenmek üzere arama motorları üzerinden sorgulamalara başladı.

Halkbank’ın resmi web sitesi üzerinden yapılmış olan açıklamaya göre 510 kişilik istihdam fırsatını kaçırmak istemeyen adaylar, kurumun ilgili internet sitesi aracılığı ile başvurularını oluşturabilecekler. Adaylar, şartlarını sağladıkları bir pozisyon için başvuru yapabilecekler. Başvuru ekranları, 28 Ağustos tarihine kadar erişime açık olacak.

Exit mobile version