İlkokul mezunu olanlar dikkat! A101 Market yurt genelinde 473 personel istihdam edecek

Perakende sektörünün en önemli üyelerinden olan A101 Market, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Edinilen bilgilere göre zincir market bünyesinde istihdam edilmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyuluyor. İşte A101’in güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

İş ilanlarının arka arkaya yayınlanmaya devam edildiği şu süreçte bir haber de A101 Market’ten geldi. Kurulduğu günden bu yana her hafta tüm mağazalarında indirim kampanyaları düzenleyen zincir market, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Her gün yurt genelinde milyonlarca vatandaşa hizmet veren A101 Market, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı şehirlerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten zincir market, söz konusu ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

A101 MARKET PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve daha pek çok özelliği ile tüketicilerin bir numaralı tercihleri arasında yer alan A101 Market, son olarak istihdam fırsatları ile gündeme geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımı ilanını yayınlayan A101 Market, alımların yapılacağı pozisyonları ise şu şekilde sıraladı:

A101 PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

A101 Market tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu personel alımına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini merak eden adaylar, konuya yönelik sorgulamalarını hızlandırdı.

A101 Market yönetiminin Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanı için başvuru şartları da belli oldu. En az ilköğretim mezunu olmaları istenen adayların 40 yaşından büyük olmamaları gerektiğini de belirten market yönetimi, ayrıca çift vardiya sistemine ayak uydurulması gerektiğini de vurguladı.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları sağlayan adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunabilirler.

Exit mobile version