Kızılay yüksek maaş garantisi ile personel istihdam edecek! Başvuru ekranı açıldı

Ülke sınırlarımızı aşan hizmetleri ile bilinen Kızılay, son olarak personel alımı ilanı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, İstanbul’da istihdam etmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte Kızılay’ın güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Ağustos ayına giriş yaptığımız günden bu yana hem kamu sektöründen hem de özel sektörden onlarca yeni personel alımı ilanı akışa düştü. Bir kısım ilan için başvuru süreci sona ererken bazı ilanlar için ise ay sonuna kadar aday başvurularının kabul edilmeye devam edileceği bildirildi.

Her gün, kariyerlerini ve dolayısı ile de aylık kazançlarını garanti altına alabilmek adına güçlü kurumların personel alımı ilanlarını yakın takip altına alanlara bugün Kızılay’dan da bir haber geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Kızılay, İstanbul’da istihdam etmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Peki, Kızılay personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? Kızılay personel alımı ilanı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

KIZILAY PERSONEL ALIMI İLANI YAYINLANDI

Kızılay Bakım A.Ş., yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanda İstanbul Kartal’da bulunan biriminde istihdam etmek üzere yaşlı bakım teknisyenine ihtiyaç duyduğunu belirten kurum, yüksek maaş garantisi ile de dikkat çekti.

Kızılay Bakım A.Ş.’nin yaşlı bakım teknisyeni alımı ilanı için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde paylaşıldı:

KIZILAY YAŞLI BAKIM TEKNİSYESİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Kızılay Bakım A.Ş. tarafından yayınlanmış olan yaşlı bakım teknisyeni alımı ilanı, bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Kızılay’dan gelen açıklamaya göre güncel personel alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Aday başvuruları kurumun resmi web sitesi üzerinden kabul edilirken başvuru sürecinin sonlanacağı tarih ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Exit mobile version