İlkokul mezunu olanlar dikkat: İŞKUR o şehirde TYP ile 240 personel alımı yapacak!

İstihdam fırsatları sayesinde her gün milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), son olarak TYP ilanları ile gündeme geldi. Kamu kurumu bir şehirde TYP dahilinde personel alımlarının yapılacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

İstihdam projeleri, personel alımı ilanları, işsizlik maaşı ödemeleri ve diğer projeleri ile milyonlarca kişiye hizmet sağlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı ile gündeme geldi.

Sezonluk çalışmak isteyen kişileri ilgilendiren İŞKUR TYP, son dönemlerde arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaya başlandı. Şehirlerinde TYP ile personel alımlarının yapılıp yapılmayacağını merak eden vatandaşlar İŞKUR’un açıklamalarını yakın takip altına alırlarken beklenen haber geldi. Kamu kurumu bir şehirde TYP projesi kapsamında yüzlerce personelin istihdam edileceğini bildirdi. İşte İŞKUR’un güncel TYP personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

TYP kapsamında kamu kurumlarına sezonluk personel alımları gerçekleştiren Türkiye İş Kurumu, son olarak Adana’da yaşayan vatandaşlara seslendi. Şehirde çok çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyulduğunu belirten kamu kurumu, konuya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre Adana’da TYP kapsamında 240 personel istihdam edilecek. Kamu kurumun yayınlamış olduğu açık pozisyonlar ise şu şekilde:

İŞKUR ADANA TYP PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR’un Adana’da yer alan kaymakamlıklar için TYP doğrultusunda düzenlemiş olduğu personel alımı ilanı için başvuru şartları şu şekilde paylaşıldı:

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan Adana TYP personel alımı ilanına 13 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Başvurular İŞKUR’un resmi internet sitesi veya kurumun hizmet noktaları üzerinden kabul edilmektedir. Yanı sıra kamu kurumunun ‘ALO 170’ numaralı iletişim numarası üzerinden de iş başvurusu yapılabilmektedir.

Exit mobile version