Akaryakıt fiyatları değişti! 10 Ağustos 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları

Akaryakıt fiyatları yakından takip edilmeye devam ediliyor. Son indirim düzenlemesinin ardından benzin, motorin ve LPG için herhangi bir zam açıklamasının yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. İşte akaryakıt fiyatlarına dair son gelişmeler…

Kur farkı, enflasyon ve daha pek çok gelişmenin ışığında rekor seviyelere yükselen akaryakıt fiyatları, son dönemlerin en tartışmalı konu başlıklarından biri haline geldi. Olağan gelişmelerin yanı sıra ülkemizde uygulanan vergiler sebebi ile 45 TL seviyesine kadar dayanan benzin ve motorin fiyatları, tüketicilerin bütçeleri üzerinde adeta deprem etkisi yarattı.

Günümüz koşullarında lüks ihtiyaçtan çok temel ihtiyaç olarak değerlendirilen araç sahipliği, son dönemlerde ekonomik açıdan ciddi sıkıntılara yol açmaya başladı. Gün içerisinde mecburen araç kullanan ve dolayısı ile de yakıt satın almak zorunda olan vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarına ne zaman indirim yapılacağını merak etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan benzin indiriminin ardından hafta sonu için yeni bir kararın alınıp alınmadığı merak konusu oldu. Bu kapsamda bizler de bu haberimizde akaryakıt fiyatlarına dair son gelişmeleri paylaştık.

10’AR KURUŞLUK ZAM

Brent petrol fiyatlarının da etkilediği akaryakıt fiyatları, son olarak yeni bir zam ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde 77 dolara kadar gerileyen brent petrolün 79 dolara fırlamasının ardından hem benzin hem de motorin grubuna 10 kuruş tutarında zam yapılmış olduğu gözlendi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 10 AĞUSTOS 2024

Akaryakıt fiyatlarına yansıtılmış olan 10 kuruşluk zammın ardından güncel fiyat tabloları merak konusu oldu.

İstanbul, İzmir ve Ankara için açıklanmış olan son akaryakıt fiyatları şu şekilde kayda geçti:

Exit mobile version