0 faiz ile 15 bin TL’lik kredi desteği! O banka resmen açıkladı: Emekliler de yararlanabilecek

Faizlerin rekor seviyelere dayanmış olduğu şu günlerde emeklilerin ve gelir belgeleri olan diğer vatandaşların yüzlerini güldürecek yeni bir haber geldi. Özel bankacılık sektörünün milyonlarca vatandaşa 0 faiz avantajı ile kredi fırsatı sunacağı bildirildi. İşte ayrıntılar…

Asgari ücretliler ve emekliler başta olmak üzere toplumun nerede ise bütün kesimleri, son dönemlerde büyük bir geçim kaygısı ile karşı karşıya kaldı. Yapılan maaş zamlarının yüksek enflasyon karşısında hızla erimesi, tüketicilerin bütçeleri üzerinde adeta deprem etkisi yarattı.

Maaşları ile ay sonlarını getiremeyen milyonlarca vatandaş piyasalarda işlerin ne zaman normale döneceğini, alım gücünün ne zaman yükseleceğini merak ederken bu süreçte bankaların finansman destekleri de yakın takip altına alındı.

Ekonomik açıdan son derece zorlayıcı olan bu süreci banka destekleri ile yönetmenin yollarını arayan pek çok kişi, rekor seviyelere ulaşan faizler karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Kredi imkanları da bir nevi ellerinden alınmış olan vatandaşların geçim dertleri daha da büyürken özel bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi.

Burgan Bank’a bağlı olarak faaliyet gösteren ON Bank, emeklileri de kapsayan muhteşem kredi kampanyasını resmen duyurdu. İşte ON Bank’ın avantajlar ile dolu kredi kampanyasına dair merak edilenler…

ON BANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Özel bankacılık sektörünün bilindik isimlerinden olan Burgan Bank’ın dijital bankası ON Bank, ağustos ayı fırsatları ile dikkatleri üzerine çekti. Emeklileri, memurları, ücretli çalışanları ve diğer gelir gösterebilen diğer vatandaşları kapsayan yeni kampanyalar düzenleyen banka, son olarak faizsiz kredi kampanyası ile adından söz ettirdi.

Resmi internet sitesi aracılığı ile ağustos ayı faizsiz kredi kampanyasını paylaşan ON Bank, söz konusu kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceğini bildirdi. ON Bank ilgili kampanya kapsamında ilk kez müşterisi olan tüketicilere 15 bin TL’ye kadar 0 faiz ve 6 ay vade ile finansman desteği sunacak.

ON Bank’ın faizsiz kredi kampanyası için düzenlemiş olduğu örnek maliyet tablosu şu şekilde paylaşıldı:

ON BANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

ON Bank tarafından 15 bin TL’lik üst limit ile duyurulmuş olan faizsiz kredi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması veyahut da internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Kampanya yalnızca ilk kez ON’lu olacak olan tüketiciler için geçerlidir.

Exit mobile version